Милко Калайджиев стана спасител на плажа

Милко Калайджиев стана спасител на плажа

Феновете знаят, че съберат ли се Милко Калайджиев и Наско Ментата, резултатът винаги е нов горещ хит. След поредицата от заглавия на двамата изпълнители, които се наложиха в музикалните класации и клубовете, те атакуват с поредното си съвместно поп фолк парче. То носи заглавие “Газ“ и вече може да бъде гледано в PlanetaOfficial в YouTube. Точно там феновете побързаха да дадат и своето мнение за проекта:

“Е това е. Газ към морето. Уникален дует и супер свежо клипче. Проектът е Топ“, “Избухвация“, “Хитаче от най-добрия дует. Много добре си пасвате, продължавайте в същия дух!“, “Тези всяко лято пускат по някоя готина песничка. И все улучват на хит“.

Милко Калайджиев споделя, че “Газ” е в типично негов стил – весело и изпълнено със свеж летен заряд парче, което ще бъде гвоздеят в музикалната му програма това лято. Музиката и текстът на песента са на Наско Минков, а аранжименът е дело на Димитър Петров. Режисьор на видеоклипа е Тенчо Янчев, с който Милко Калайджиев работи по видеореализацията на своите проекти. Лентата е заснета по Черноморието и напълно в унисон с текста пренася зрителите на морето, за да се включат в едно горещо лятно парти, изпълнено с много настроение и сексапил, а двамата изпълнители майсторски се превъплъщават в ролята на спасители на плажа.

 

КАТЕГОРИИ