Милко Калайджиев в очакване на нови предизвикателства

Милко Калайджиев в очакване на нови предизвикателства

Милко Калайджиев споделя, че е щастлив от ударното начало на 2019 година. След като през януари зарадва почитателите на фолклора с песента “Мома Радина“ в дует с Галина Венелинова, певецът не крие, че вече е готов и с първи поп фолк проект, за който е замислил да представи, докато участва в шоуто за преобразяване “Като две капки вода“.

“Докато съм в “Капките“ ще направя 2 песни – едната е готова и й предстои видеоклип, а имам и още една, която трябва да запиша. Аз лично много я харесвам, жестока е, в модните тенденции за момента е, както се казва – споделя с усмивка изпълнителят пред камерата на телевизия “Планета“ и допълва –  песните не са кючеци, много приятни и лежерни са, а когато пускам нови проекти, винаги се допитвам до моите деца, до съпругата ми, които са ми коректив, както търся и мнението на младите хора”.

Певецът е категоричен, че ако намери време тази година, може да направи и още няколко фолклорни песни и да ги издаде в албум, защото сериозно се замисля да представи на публиката нови самостоятелни дискове - както поп фолк, така и фолклорен. Милко Калайджиев не крие надеждата си да успее да ги осъществи още тази година.

По повод участието си в “Като две капки вода“ той отправя благодарност към всички зрители, приятели и почитатели, които го подкрепят и признава, че с нетърпение очаква новите предизвикателства. След като вече успяхме да го видим в образите на Тото Кутуньо, Алла Пугачова и Васил Найденов, в понеделник вечер Милко Калайджиев ще се изяви на сцената с изпълнение на хит на Boney M.

КАТЕГОРИИ