Милко Калайджиев отново в Америка

Милко Калайджиев отново в Америка

За Милко Калайджиев имения ден е голям празник и винаги го посреща много тържествено. Той вярва, че Архангел Михаил го закриля, а молитвата, която отправя към него е, да са здрави всички в семейството му. Изпълнителят разкрива пред www.planeta.tv, че е снимал клип на ново поп-фолк парче със заглавие “Още дишам”. Съвсем скоро лентата ще е факт в официалния канал PlanetaOfficial за радост на неговите почитатели у нас и в чужбина. Още повече, че в началото на декември започва презокеанското турне на Милко Калайджиев.

Певецът ще изнесе поредица от концерти за българите в Америка, а общността вече няма търпение да се срещне с него след незабравимите му турнета през 2004-та година – в Канада и през 2007-ма – в САЩ. Първият концерт ще бъде на 30 ноември във Вашингтон, на 1 декември е срещата с най-голямата българска диаспора в Америка, тази в Чикаго, а на 7 декември аплодисментите за Милко ще са в Торонто, Канада. Американското турне на певеца включва още Детройт, Лас Вегас, Ню Йорк и Филаделфия.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Милко Калайджиев с пожелание за здраве, щастие и още много звездни моменти!

КАТЕГОРИИ