Милко Калайджиев, Надя и Атанас Стоеви откровено във “Фолкмаратон”

Милко Калайджиев, Надя и Атанас Стоеви откровено във “Фолкмаратон”

В новия брой на предаването “Фолкмаратон” гостуват Царят на купона, Милко Калайджиев и творците на новата музикална история, Надя и Атанас Стоеви от оркестър “Канарите”. Милко Калайджиев разказа за невероятното пътешествие на своите синове и съпругата си, които са направили тур в немскоговорящите европейски градове по време на пролетната ваканция. Близнаците, които са ученици в немската езикова гимназия, са страшно доволни от това приключение, защото са имали възможност да практикуват езика и да създадат нови приятелства.

В професионален план Милко Калайджиев издаде в аванс, че до броени дни ще снима клип на най-новата си песен. Както самият той сподели, този проект е един експеримент, защото парчето е дует с младия гръцки изпълнител Мусалеас. Той пее на гръцки, а Милко на български език в песента, която е с работно заглавие “Ела, кукло”. Премиeрата на видеоклипа предстои скоро в ефира на телевизия “Планета”.
Надя и Атанас Стоеви са другите скъпи гости във “Фолкмаратон”, които не пестят думи за всичките им невероятни концерти с многобройна публика в тяхната 40-годишната история. Акцентът в разговора е върху виртуозния концерт на оркестъра миналата година в центъра на Стара Загора, който се превърна във всенароден празник.

Двамата не пропуснаха да споделят своите емоции и хубави спомени и за последните им изяви извън граница - в Лондон и Тел Авив. Надя Стоева разкри, че за нея пътуването в Израел този път е било по-различно и заради второто посещение на Божи гроб. Там тя си е пожелала освен здраве и късмет, хората да бъдат по-добри, за да бъде по-добър и по-щастлив нашия живот.
Подготовката за Великден е в разгара си, защото целият оркестър и бъдещата снаха Джена ще се съберат в семейната къща в Катуница. На трапезата, освен дъхавите домашни козунаци, ще има дунавски сом и калоферско агънце, а главен готвач ще бъде Атанас Стоев.

КАТЕГОРИИ