Милко Калайджиев: Семейството ми е всичко за мен

Милко Калайджиев: Семейството ми е всичко за мен

Милко Калайджиев споделя в рубриката “Планета Блиц”, че семейството му е всичко за него. Той не крие, че последните 18 години са минали като миг и днес близнаците му, Алекс и Антонио, вече са абитуриенти:

“Предстоят ни кандидат-студентски изпити и се надявам всичко да се намести, както трябва, защото са сериозни момчета. Надявам се, да бъдат студенти”, казва певецът.

За своите първи стъпки в музиката Милко Калайджиев си спомня, че е бил само на 6 години, когато е започнал да свири на акордеон.

“След четири години уроци по акордеон, ноти, без банкноти, се записах на китара, защото беше много смешно да свириш на акордеон, трябваше да стана китарист. И наистина, за един месец се научих да свиря на китара. И от там започнаха серенадите, после в гимназията бях оркестъра, забави и така нататък, това беше началото.”


За никой от почитателите на поп-фолка не е тайна, че Милко Калайджиев е откривател на много музикални таланти. Според него той притежава някакво чувство, което усеща хората, които имат харизмата и излъчването да станат нещо повече от ресторантска певица.

“Имаме ги налице, да изброявам ли? Те са в Топ 5 на нашата фирма - Преслава, Галена, Джена, Анелия, Емилия.“

За своите приятели сега Милко Калайджиев казва, че са съвсем различни от приятелите му от миналото, неговите колеги музиканти.

“Сегашните ми приятели са съвсем други хора. За мен те са много отговорни, работим заедно, срещаме се. Може би, приятелството ми е на по-друго ниво от това, което беше преди години.”

КАТЕГОРИИ