Милко Калайджиев и Таня Маринова в ритъма на “Бум, шака-лака”

Милко Калайджиев и Таня Маринова в ритъма на “Бум, шака-лака”

Милко Калайджиев и Таня Маринова са най-новия дует в “Пайнер”, а тяхното парче “Бум, шака-лака” вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial. Премиерата е в най-женския месец и съвсем логично двамата посвещават песента на всички дами. Закачливата песничка се хареса, а коментарите прогнозират, че това ще е един от хитовете на “Пролет 2020”:

“Много весело и готино парче. Поздравления!”, “Бат Милко и Танчето избухнаха с тотален хит!”, “Най-накрая нещо да направи бум! Браво, ще се избухва мега яко в дискотеките!”, “Уникална песен. Уникален клип!”, “Най-сетне избухващо парче. Нещо разнообразно за сезона!”, пишат меломаните в YouTube.


Автор на музиката и аранжимента на “Бум, шака-лака” е композитора Илия Атанасов - Пуше, а текстът е написан от Лора Димитрова. Режисьор на свежата лента е Тенчо Янчев, който е заснел и кадрите. Този уикенд песента ще получи и своята лайв премиера по време на клубните участия на Милко Калайджиев. В събота Мустакът на Републиката ще пее във Враца, а на Осми март е специален музикален гост в комплекс “Приказките” край Харманли.

снимки: Петьо Станков

КАТЕГОРИИ