Милко Калайджиев изненада почитателите си с нов видеоклип

Милко Калайджиев изненада почитателите си с нов видеоклип

В разгара на летния сезон Милко Калайджиев изненада многобройните си почитатели с нов видеоклип. Той е озаглавен “Мъжки грях“ и вече се радва на интереса на зрителите в ефира на Planeta 4K и в официалния YouTube канал на “Пайнер“ – PlanetaOfficial. Песента, по музика и аранжимент на Димитър Милев и текст на Лиляна Димова, е мелодична и е в запазения стил на изпълнителя, а публиката не скри възхищението си от този проект часове след премиерата:

“Твоят стил, Милко. Мъжко, истинско, квалитетно. Бъди себе си. И за радост на почитателите ти...“, “Много класно и музикантски звучи парчето... Респект и успех на теб и това чудесно парче, Милко“, “Много хубава  песен. Браво, Милко!“, споделят впечатленията си феновете.


Милко Калайджиев и режисьорът Тенчо Янчев са се постарали да облекат красивата мелодия в стилно видео, което допринася за въздействието на музикалния проект. Това е трето ново предложение от Милко Калайджиев за 2021 година след Mashup Love Songs от февруари и “Колкото и да ми правиш рани”, представено през май. Тази седмица “Мъжки грях“ ще получи и своята лайв премиера - на 18 август в Черноморец, на 19 август в Приморско и на 20-ти в Китен.

 

КАТЕГОРИИ