Милко Калайджиев с нов дуетен партньор

Милко Калайджиев с нов дуетен партньор

Музикалните изненади от Милко Калайджиев не спират и след премиерата на дуета му с Димана – “Време само за любов” в край на април, ето че в началото на уикенда дойде и новата премиера на песен и видеоклип. Този път дуетен партньор на Милко Калайджиев е Алексса, а заглавието на песента е “Един живот и след това”.

“С голямо удоволствие искам да ви представя дуетната ни песен с Милко Калайджиев “Един живот и след това” надявам се да ви хареса, приятели! Искам да Благодаря на целият екип, който работи по песента и клипа. Приятно гледане и слушане!”, написа Алексса като коментар под видеоклипа в YouTube канала PlanetaOffcial.

2
“Един живот и след това” идва точно за големите абитуриентски празници, които вече владеят България. Музиката е на Артур Надосян, текстът е написан от Елица Петрова, а аранжиментът на песента е на Румен Руменов – Jr. Режисьор и сценарист на видеоклипа отново е Тенчо Янчев.
За новата видеопремиера от Милко Калайджиев и Алексса феновете коментират:

“Браво за истинската песен. Милко, нямаш равен да знаеш,.. Този глас, ах този глас… Страхотен проект, поздравления… Винаги съм харесвала песните на Милко… Много красива песен… Завръщането на Алексса… Moj pevač je moja pevačica…”

КАТЕГОРИИ