Милко Калайджиев с ценен съвет към Таня Маринова

Милко Калайджиев с ценен съвет към Таня Маринова

Специални гости в “Автограф” тази седмица са Таня Маринова и Милко Калайджиев. Двамата изпълнители представят дуетната си песен “Бум, шака-лака” и разказват подробности за нейното създаване. Идеята е възникнала спонтанно, от страна на Милко, когато една вечер са били заедно на участие в комплекс “Приказките” край Харманли.

“Започнахме да пеем в девет часа вечерта и спряхме в три сутринта. Само двамата, минахме през всякакви стилове и всякакви езици. И си казах, че трябва да направим нещо заедно. Аз Таня съм я забелязал много отдавна, пее уникално. Когато пее, тя е в собствени води. Има четири песни до момента, в които виждаме сериозната Таня. И си викам: “Чакай да я развеселя малко, да я поразчупя”. Песента, която изпяхме е много весела и приятна, със съвременен закачлив текст. Получи се добро парче, направихме го да изглежда весело”, казва Милко Калайджиев.

“Беше много весело и по време на снимките се забавлявахме от сърце и със сигурност сме го предали на хората. Тази енергия, която Милко предава на публиката, най-тъжният човек да си, ще се усмихнеш и ще започнеш да танцуваш. Той е много позитивен, готин, винаги усмихнат и е просто удоволствие да се работи с него”, споделя Таня Маринова.

Според Милко Калайджиев трябва да има и весели проекти, не може само сериозни. Толкова е суров и труден този живот, че на човек му трябва и малко веселие да разпуска от време на време.

“Таня е млад изпълнител, но има много голям опит зад гърба си. Пее от 12-годишна. Това, което мога да й кажа като съвет е, че трябва да бъде весел и усмихнат човек. Да предава своята добра енергия на хората, за да я харесват. Аз имам едно верую, една максима - ако на участие не вдигна хората да играят или не изкарам бакшиш, значи не съм си свършил работата. Това идва от сърцето ми. Ако имам проблеми, ги забравям веднага, когато съм на участие. Не може да предаваш на хората лошото си настроение. Явно така съм орисан”, казва още Милко в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ