Милко Калайджиев снима Алекс и Антонио в новия си клип

Милко Калайджиев снима Алекс и Антонио в новия си клип

“Кой спечели, кой загуби” е лятното музикално предложение на Милко Калайджиев, което вече се радва на своята официална премиера. Красивата мелодия веднага грабна вниманието на меломаните и те побързаха да поздравят певеца в официалния канал PlanetaOfficial.

“Браво Милко! Песента звучи хубаво и клипът много ми хареса!“, “Мустака на България, дами и господа. Браво, Милко!”, ”Харесва ми, Милко прави стойностни парчета с хубаво звучене!”, “Страхотен проект, моите поздравления!”, “От първото слушане грабва. Супер си, Милко!”

Автор на музиката на “Кой спечели, кой загуби” е самият изпълнител, стиховете са написани от Мариета Ангелова, а за аранжимента пък се погрижи Георги Желев. Песента е посветена на любовта, а в естествен декор на романтичната история в лентата се превръща красивия гръцки град – Кавала.

Режисьорът Тенчо Янчев поверява главните мъжки роли в клипа на близнаците на Милко Калайджиев, Алекс и Антонио, които на 23 август навършват пълнолетие. Певецът споделя, че идеята за тяхното участие се ражда спонтанно, а младежите канят за свои партньорки във видео приятелки от Немската гимназия в Хасково. Двете хубавици вече имат първите си титли за красота – Мартина Козалиева тази година е сред фаворитките за “Най-красива абитуриентка” и в клипа партнира на Алекс, а Ванеса Димова е коронована с титлата “Принцеса на бала” и в “Кой спечели, кой загуби” е дама на Антонио.
Милко Калайджиев сподели пред www.planeta.tv, че много се гордее със своите синове и с техните успехи в училище:

“Антонио рисува много добре и се е насочил да учи “Архитектура”, в момента заминава на международен лагер в Италия, свързан с неговите интереси в изкуството, а Алекс вече е в Германия и се наслаждава на своята ваканция на Боденското езеро“, казва певецът.

КАТЕГОРИИ