“Мини Маус“ парти за първия рожден ден на Паола

“Мини Маус“ парти за първия рожден ден на Паола

На 14 септември, своя първи рожден ден празнува дъщеричката на Преслава, Паола. Специално за този вълнуващ ден, изпълнителката и любимият й мъж – Павел, бяха организирали красиво парти в бяло и розово, чиято водеща тема бе вдъхновена от емблематичната героиня на Disney - Мини Маус. Преслава и Паола бяха облечени в елегантни рокли в бяло, специално създадени за тях от популярна българска модна къща, а празникът уважиха близки, приятели и колеги на семейството. От снимките, които звездата на телевизия “Планета“ публикува в социалните мрежи, виждаме, че този вълнуващ ден с нея са споделили сестра й – Ивелина Колева със своята дъщеря Виктория, Анелия и още близки, приятели и колеги.

Феновете също обсипаха с благопожелания Паола и щастливите й родители, а в първите минути на Кръстовден, Преслава първа се обърна с емоционално признание към своята малка принцеса:

“Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година, откакто се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивият от годината! Мислех да се разгърна много в пожелания, но намокрих телефона от вълнение. Искаме само да си ни жива и здрава, да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те, безкрайно много, наша малка, Палечке!“, написа изпълнителката.


Броени часове след тържеството, Преслава изненада почитателите си с нова поредица от кадри, които разкриват, че тя е отпътувала за Италия. Певицата се наслаждава на красотата и забележителностите на италианската столица – Рим и подари виртуална разходка на своите последователи в Instagram.

КАТЕГОРИИ