“Минутите” на Цветелина Янева и Александър Робов – Хит е!

“Минутите” на Цветелина Янева и Александър Робов – Хит е!
Слушай в Стрийминг Платформите

Минути след появата на новия дует “Минутите“ на Цветелина Янева и Александър Робов в YouTube, феновете побързаха да обявят: “Хит е!” Над 200 000 преглеждания за по-малко от 24 часа регистрира лентата, а още в първите си 15 минути тя бе видяна от близо 9000 потребители. Интересното за този проект е, че за първи път в PlanetaOfficial се публикува широкоекранен видеоклип. “Минутите“ е и първата официална премиера в новия телевизионен канал Planeta 4K.

“Уникална е. Чакането си заслужаваше“, “Страхотен проект, в който са вложени много труд и талант“, “Браво за добре свършената работа - 100% мелодична музика, 100% въздействащ текст и изпълнение, 100% хит“, “Различна и въздействаща. Хитът на сезона! Най-истинската песен, която съм чувала!“


Младият изпълнител Александър Робов доста успешно стартира своята музикална кариера. През лятото той участва в “Не се отказват“, а песента се превърна в любима мелодия на феновете. Сега отново е част от хитов проект, а според зрителите отлично се справя с ролята си:

“Това момче има талант и Цвети е прекрасна“, Александър Робов има уникален глас, вълнува ме какво следва за него“, “Браво, Алекс!“.


Зад “Минутите“ на Цветелина Янева и Александър Робов стои утвърден екип. Музиката е на Diamond Beat Production, Doron Rokah и Or Shaul, а аранжиментът и текстът – на Diamond Beat Production. С вокали в песента участва и Цветелина Грахич, а визуалните ефекти във видеото са на 3D&VFX Nikolay Kirkov Enter Studio. Режисьор на лентата е Николай Нанков, оператор – Николай Скерлев, а двамата заедно в тандем създават сценария. За цялостната визия на проекта отново се погрижи Добромир Киряков.

КАТЕГОРИИ