Инж. Митко Димитров: Публиката в залата днес ще участва в един мащабен музикален празник

Инж. Митко Димитров: Публиката в залата днес ще участва в един мащабен музикален празник

Броени часове преди спектакъла, който феновете на поп-фолка очакват с нетърпение, основателят и собственик на музикална компания “Пайнер“ инж. Митко Димитров разкрива в свое интервю, че тази вечер, по повод 17-ия рожден ден на телевизия “Планета“ предстои един незабравим купон.

“Публиката в залата ще участва в един мащабен музикален празник за рождения ден на нашата телевизия. Подробности от концерта няма да издавам предварително, но феновете знаят какво да очакват - три часа купон с най-любимите изпълнители, с най-актуалните им хитове, плюс пиперливите закачки на Иван Динев-Устата”.


Относно своята равносметка за 2018-та и изминатия до момента път, инж. Димитров е категоричен, че за всички години досега “Пайнер“, нейните изпълнители, както и трите канала с марката “Планета“, радват хората и това го зарежда с положителна енергия.

“Няма точна формула за успех. Традиционно бих казал - с точните действия на точното място, в точното време и както един баща казва на сина си: “Няма значение какво правиш, важното е да го правиш най-добре“. Успехът е нещо много относително. Зависи от много фактори, включително от средата и страната, в която си. Всичко, което съм постигнал, е било с много труд и усилия, и като знам още колко неща не съм постигнал, най-малкото, за което се сещам, е дали съм успял. Моята лична формула е да черпя енергия от успехите си, от хубавите неща в живота, от добронамереността на хората около мен“, разкрива още инж. Митко Димитров пред Лео Богдановски.

КАТЕГОРИИ