Млади изпълнители си дават среща на юг от Бургас

Млади изпълнители си дават среща на юг от Бургас

Младите имена в поп-фолка вече са много актуални не само в YouTube и в ефира на телевизия Planeta 4K, но и в нощните клубове. Те успяват да вдигнат адреналина на публиката и да накарат всички да танцуват до зори, а хитовете им се въртят поне по няколко пъти на нощ в дискотеките. И това лято на гребена на вълната остават Данна, Денис Теофиков и Малката, а към тях се присъединява и особено популярният напоследък Александър Робов.

Освен по самостоятелни участия, диамантената четворка можем да видим и заедно на клубните сцени, а ако все още не сте присъствали на техен общ концерт, не пропускайте да го направите, защото емоцията определено си заслужава. Тази събота изпълнителите си дават среща на юг от Бургас, защото първо са гости в механа “Вълчан войвода” в Приморско, а след полунощ – и в Cavalli Club Китен.
Още преди тази изява Данна може да аплодирате край морския бряг, защото днес тя ще поздрави с лайв изпълнения феновете на поп-фолка в Club Bikini Sozopol.

От Пловдив, където пя преди часове Денис Теофиков ще отпътува за Костинброд, за концерт пред местната публика на 8 юли. В петък младия певец продължава с музикалния маратон. Той също ще е по Черноморието, като домакин на партито с негово участие е Club Nemo в Поморие.

Ако пък сте фен на Малката и нямате път към морето през уикенда, днес може да изберете да се включите в горещата фиеста, която тя ще предложи на публиката във Велико Търново, в Club Jack.

 

КАТЕГОРИИ