Млади музикални надежди доминират в “Планета Топ 20”

Млади музикални надежди доминират в “Планета Топ 20”

Музикалният октомври със сигурност ще бъде запомнен с видеоклиповете, в които доминират младите надежди на “Пайнер”. Първите места в месечната класация на хитовете са запазени за Александър Робов, Емрах, Денис Теофиков.

За успехът им в голяма степен заслуга имат и дуетните им половинки – Цветелина Янева в “Минутите” и Анелия – в “Милион”. Емрах пък дължи успехът си в класацията само на себе си и на точното попадение “Ангажименти”.

Млад изпълнител, зрителите на YouTube-канала – PlanetaOfficial са поставили и на 4-тото място – Kyriacos Georgiou, който се радва на успеха на своя дует с Емануела “Граници/ Den mporo”. Петата позиция е за “Не се отказват”, а шестата – за “Пак ще го направя” – видеоклипове с участието на Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов.

Най-младата изпълнителка в музикална компания “Пайнер” – Данна, също привлича зрителския интерес със своите песни и през октомври. “Той” е поставен под номер 7 в “Планета Топ 20”. Меломаните не са пропуснали да оценят високо и клипа на Ариа – “Живее ми се”, както и “Тарантула” – на Малката. Но в Топ 20 за октомври не са само видеоклиповете на новите звезди на “Пайнер”. Място в чарта са намерили и най-добрите образци от последните месеци, представени от Анелия, Галена, Ваня, Галин и Диона, Илиян, Роксана и Джордан. За да разберете точното подреждане на хитовете, гледайте “Планета Топ 20” този вторник от 18.00 часа по “Планета” и от 20.00 часа – по “Планета HD”, както и в сряда от 19.00 часа – по новия телевизионен канал - Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ