Млади музикални звезди покоряват Instagram

Млади музикални звезди покоряват Instagram

Една от най-популярните социални мрежи и през 2020 г. си остана Instagram. Звездите на българската музика определено я предпочитат и почти ежедневно общуват с последователите си. Именно от профилите им в Instagram всеки може да се информира за това как живеят, какво харесват и с кого се забавляват. Досега planeta.tv представи утвърдените имена в поп-фолка как се позиционират в социалната медия, а днес Топ 5 PlanetaOfficial отделя специално внимание на младите музикални надежди в “Пайнер” и тяхната активност в Instagram. Ако погледнем броя на последователите, то Малката се радва на най-много фенове – повече от 111 хиляди. И въпреки, че изпълнителката не е много активна напоследък, то електората й е непоклатим.

Данна работи точно в обратната посока – почти всеки ден успява да изненада с фотос или кратко видео своите последователи в Instagram, а те вече са над 76 200. Голям хит в мрежата са и постовете на друга млада музикална звезда – Денис Теофиков. Неговите последователи са 65 хиляди, но не спират да се увеличават.

Въпреки несгодите и многократно изгубените профили в Instagram, Емрах успя много бързо да обедини своите фенове и те вече наброяват 48 600. Последните два проекта – “Предишното момче” и “Ангажименти” до голяма степен допринесоха за интереса към него и популярността му в интернет.

В Топ 5 PlanetaOfficial на най-популярните млади изпълнители на “Пайнер” в Instagram съвсем заслужено влиза и Ариа. Последователите й в социалната медия са близо 47 хиляди, а с последния й дуетен проект “Imaš sve / Имаш всичко”, в който участва и младата сръбска звезда Menil Velioski, тя със сигурност ще ги увеличи.
Тези и още интересни данни за младите в Instagram ще видите в новото издание на класацията Топ 5 PlanetaOfficial – тази седмица по “Планета”, както и в канала PlanetaTV Official в YouTube. Премиерата на Топ 5 PlanetaOfficial по Planeta 4K е тази вечер от 19:00 часа

 

КАТЕГОРИИ