“Младо момче” на Борис Дали е “Фолклорен албум на 2014”

“Младо момче” на Борис Дали е “Фолклорен албум на 2014”

Първото отличие, което бе връчено на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ в областта на фолклора, бе за “Фолклорен албум на 2014”. След доста оспорвана надпреварата зрителите определиха за носител на този приз албумът “Младо момче” на Борис Дали. Изпълнителят представи този проект през изминалата година, а песните от него бяха приети изключително добре от аудиторията. Повечето от тях се радват и на видеореализации, които са предпочитани в ефира на телевизия “Планета Фолк”.
Статуетката на Борис Дали бе връчена от Емилия, която освен с хитовете си в поп-фолка е известна и с прекрасните си фолклорни изпълнения, а съвсем скоро се очаква и саматя тя да представи фолклорен албум.
Изпълнителят бе изключително щастлив от полученото признание и сподели, че самият той е голям патриот и ценител на всичко българско.

“Радвам се, че с този албум допринасям за развитието на тази музика. Благодаря на всички, които сътвориха този албум. Благодаря Ви и на вас. Слушайте българска народна музика”, сподели Борис Дали.

Изпълнителят не пропусна да зарадва почитателите си в залата и с изпълнение на най-новия си поп-фолк хит “Ти не харчиш”, в който специално участие взема и Теди Александрова.

КАТЕГОРИИ