Много емоции за Анелия и публиката на третия й самостоятелен концерт

Много емоции за Анелия и публиката на третия й самостоятелен концерт

Анелия изнесе третия си самостоятелен концерт пред много свои фенове, приятели и колеги. С уникални аранжименти бяха представени песните от новия й албум “Феноменална”. Под съпровода на бенда на Дани Милев звездата поднесе невероятни емоции за всички в залата, а съвсем скоро концертът ще бъде излъчен и за телевизионните зрители.
С много енергия Анелия поднесе хитовете си, а публиката пя с нея, за което тя благодари и сподели, че се чувства най-щастливата жена. На сцената с нея се качиха и дуетните й половинки Миро, Преслава и Гъмзата.
За да я подкрепят и да се насладят на спектакъла, в залата бяха и много колеги на изпълнителката. От името на продуцентите от музикална компания “Пайнер” Борис Дали и Крум поднесоха огромен букет, като й пожелаха да бъде все така упорита и да не спира да радва хората.
Цвети Янева, Галена, Есил Дюран и Нелина също я поздравиха и аплодираха шоуто. Ивана поднесе вълнуващо слово, което още повече трогна Анелия.

“Ти си обичана, красива, изключително пееща, но за да направиш такъв концерт, се иска много кураж. Поздравявам те, а днес си най-специалната жена”, бяха думите на Ивана.

“Благодаря на всички за огромното уважение, за това, че толкова години получавам невероятна подкрепа. На моите продуценти, на спонсорите от “Ajax”, на медийните партньори за това, че застанаха зад идеята да създадем този концерт”, сподели Анелия. “Благодаря на моите приятели, на майка ми, която винаги е до мен и на един човек, заради когото съм толкова силна – моята дъщеря Ивон”, развълнувано допълни изпълнителката.

Анелия отдели внимание на многобройните си фенове, които търпеливо изчакаха, за да се снимат с нея. Букети и сантиментални подаръци бяха част от изненадите, които те й бяха подготвили, а певицата не скри, че този ден ще запомни завинаги.

Фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ