Много хубава музика ще ни подари Райна през 2022 г.

Много хубава музика ще ни подари Райна през 2022 г.
Слушай в Стрийминг Платформите

Новата 2022 година Райна посреща с най-новата фолклорна песен в своя репертоар - “Мома за вода”. Мелодията е много игрива и направо провокира да се хване човек на хорото. Видеоклипът е заснет в Пирин планина, в района на Банско и Добринище, както и в Долна баня, с участието на танцьорите от клуб по народни танци “Витоша”.
“Мома за вода” е една от любимите ми песни, която много ми лежи на сърцето – откровена е Райна. – Често я пея на мои концерти и мелодията се приема много добре от публиката. Тази песен е от Югозападна България, но аранжиментът е доста съвременен и страшно сполучлив. Благодаря на Салих Шольов и Айше Доспатска за идеята, както и на композитора Светослав Лобошки, че вложи цялото си сърце в този аранжимент.”
2
Зрителите високо оцениха изпълнението на Райна в “Мома за вода”:

“Браво Райна! Поредната  изненада за празниците! Страхотна песен завладяваща с ритъм и весело настроение… - пишат те - Единствено Райна може да накара повече от младите хора да слушат фолклорни песни… Поздрави и от Каталуния… Райна е номер едно във фолклора. Супер талантлива певица, с усет към хубавите песни… Райна не изневери на традицията и ни подари отново прекрасна песен за празниците… Райна е много добра певица… Винаги пее от сърце…”

От 2022 година Райна очаква да й донесе още хубава музика, стойностни песни, които да изпее и настроение, с което да направи празника на всеки българин истински. Изненадите тепърва предстоят, а обичаната изпълнителка се надява те да бъдат само хубави, красиви и вдъхновяващи.

КАТЕГОРИИ