Много изненади от Глория през 2018

Много изненади от Глория през 2018

В момента Глория и Симона Загорова се наслаждават на своята заслужена ваканция в Дубай Марина. Спокойно можем да кажем, че лятото за тях вече започна, защото в момента събират тен на 30 градуса. Самата Глория публикува няколко горещи фотоса в социалната мрежа, от които се вижда, че е в страхотна форма, както винаги, а  многобройните й почитатели не пропуснаха да я затрупат с комплименти. “Усмихни се на живота и ще ти се усмихне и той”, пък е един от статусите, разкриващи прекрасното разположение на духа на певицата. Както разкри в последното си интервю при Слави Трифонов, в момента тя обръща нова страница в своя живот:

“Доста време не съм правила нови неща, нови песни, имах доста труден личен период. Миналата година не ми беше въобще до музика, но пък тази ще компенсирам нещата и ще се появи нов албум за моите почитатели. Аз съм такъв човек, че не обичам да гледам това, което е зад гърба ми. Явно доста компромиси съм правила и не искам да правя повече - не и с чувствата си, не и с душата си, защото никой не го заслужава.”

От Дубай Глория и Симона Загорова не пропускат да поканят своите почитатели на два сериозни концерта, които им предстоят – на 28 март в Бургас и на 21 април във Варна.

КАТЕГОРИИ