Моан с “Разбиваш” по Planeta 4K

Моан с “Разбиваш” по Planeta 4K
Слушай в Стрийминг Платформите

Вторият рожден ден на телевизия Planeta 4K зрителите на музикалния канал посрещнаха с премиерата на новия видеоклип на Моан “Разбиваш”. Лентата се появи в петък в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.
Музиката и аранжимента на песента са на Питър Райнов – Spacesound, а текстът е отново негов и на Йоанна Бюйлекова. Режисьор на видеоклипа е Добромир Николов.
2

“Разби ни направо с тази песен, Моан. Много хубав текст и мелодията е изпята с много чувство – браво! Само напред и нагоре, и все по-големи хитове - да ни отнесеш главите с тях… Уникален си, Моан. Невероятна песен - хит. “Пайнер” отново на върха… Песента е супер. Пожелавам ти успех, момче… Адмирации, много добра песен… Чакаме участията по дискотеките…”, пишат почитателите на младия изпълнител.

Моан е щастлив с новия си музикален проект и обещава скоро да зарадва феновете с още нови песни. Певецът работи с музикален педагог и усъвършенства гласа си, така че още тази есен ще ни изненада с още хубави проекти.

КАТЕГОРИИ