Моден диктатор в новия клип на Галена

Моден диктатор в новия клип на Галена

Един от най-актуалните модни дизайнери - Philipp Plein виждаме в най-новия видеоклип на Галена. И не само това – той отваря вратите на своeто имение в Кан за снимките на #TheBo$$. Музикалната лента е заснета на Френската ривиера и съвпадна с две важни събития на Лазурния бряг – 70-ия юбилеен кинофестивал в Кан и финала на Grand Prix 2017 в Монако и Монте Карло. Снимките на клипа, с режисьори Павлин Иванов -  BASHMOTION и Добромир Киряков, който се грижи и за стайлинга на Галена, са направени по време на грандиозното модно шоу по представяне на колекцията Philipp Plein Resort 2018, в имението на дизайнера в Кан. Присъстващи на ревюто бяха 250 лично отбрани гости, сред които Парис Хилтън, Ева Лонгория, София Ричи, Джереми Мийкс, Флойд Мейуедъри и много други представители на световния елит. Сюжетът се доразвива по време на афтър партито, в което главни действащи лица са Галена, самият Philipp Plein, известният графити художник Alec Monopoly, Akon и много други известни гости на култовия клуб Jimmy’z, намираща се в “Рая на богатите”, а именно Монако. В клипа Галена е облечена изцяло от ектравагантния дизайнер Philipp Plein.
Сред аутфитите се открояват ценни палта от редки и изключително скъпи кожи, като цената на някои от тях достига до 45 000 евро, а общата стойност на всички дрехи и аксесоари е над 200 000 евро. Дрехите са подбрани специално да пасват на имиджа на ексцентричната певица, известна с перфектния си стил. Клипът преплита различни сюжети, но всички показващи увереността, професионализма и световната класа, с които работи родната звезда. Тя не се притеснява от нищо и доказва, че с много труд мечтите стават реалност.
Феновете също оцениха високо новото предложение на Галена и споделиха мнение в социалните мрежи:

“Много добре свършена работа от всички замесени в този музикален продукт. Ето, че Галена пак доказа, че и в Бг можем да правим качествени музикални продукти на високо ниво. Когато се формира екип от най-добрите в своите области хора, резултатът е налице”, “Това е жената, която винаги дава максимума от себе си за почитателите си! Честит ни “Хит на лятото”! Галена, благодарим ти и за този невероятен проект”.

#TheBo$$ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текст на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Песента впечатлява с модерното си звучене и умелото преплитане на музикални стилове и ритми.

КАТЕГОРИИ