Модерен саунд и визия грабват меломаните в “Яко ми е“ на Джена

Модерен саунд и визия грабват меломаните в “Яко ми е“ на Джена

Интересна премиера днес в PlanetaOfficial в YouTube привлича вниманието на меломаните. С цветно и красиво видео Джена представя най-новия си проект “Яко ми е“. След категоричния успех на “Хулиган“, певицата отново залага на модерен саунд и визия, напълно в унисон с актуалните тенденции и предпочитанията на публиката. Това от своя страна е сигурен знак за хитовия потенциал на проекта и позициите, които той ще заеме в клубовете и класациите тази зима.

Авторският екип зад “Яко ми е“ също е сериозен и е гаранция за качество – композитор е Damir Jahic – Cekic, текстът е на Анастасия Мавродиева, аранжиментът на Йорданчо Василковски – Оцко, а режисьор на видеоклипа е Георги Марков. В лентата веднага може да бъде уловено свежото и закачливо настроение, което се допълва от оригинални декори, създадени специално за снимките от сватбена агенция “Мелодика“. Визията на Джена е много модерна и е още едно продължение на позитивното послание, стоящо в основата на “Яко ми е“.

За стила си певицата се довери на Стоян Апостолов, гримът е на Никола Иванов, а косите – на Аделина Любенова от Galleria Hair Studio. Специално участие в клипа имат и няколко атрактивни танцьорки от балет Fame и от Plazza Dance. Новия музикален проект на Джена е представен и с оригинална фотосесия, реализирана пред обектива на фотографа Виктория Сиракова.

 

КАТЕГОРИИ