Море от суперлативи за “Аз бях тук” на Константин ft. Деси Слава

Море от суперлативи за “Аз бях тук” на Константин ft. Деси Слава

Константин определено успя да нажежи социалната мрежа с най-новата си балада “Аз бях тук” ft. Деси Слава. Лиричната мелодия събра близо 150 000 преглеждания и море от суперлативи в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube само за броени часове от своята официална премиера:

“Мега хит! Браво на Коцето и Деси Слава, невероятна песен.”, “Много музикантско и тежкарско парче. Деси, пееш като звяр. Не спират да ме изненадват вокалните ти техники и умения. Браво на Коце, за добрия проект. Качеството е на лице.”, “Невероятна песен, уникален проект. Не знам двамата защо вече не направят един дует, който на 100% ще бъде мега, особено ако е балада. Клипът, музиката и текстът са фантастични, Коцето е върха, а Деси Слава както винаги е на ниво. Обожавам я... тотален хит!”

“Е, направо избухна. Прекрасна е, текст, музика, всичко. Коце, какво направи бе човек? Показа им как се прави! Разби всички...Толкова класа в една песен! А Деси е прекрасна, уникална, влиза идеално в песента.”, “Най-големият мъжки и най-големият женски глас на “Пайнер” пак се събраха! Уникални! Деси допринася за още по-доброто звучене на този истински шедьовър за ухото!”, “Болка в минути сякаш възкръсна 2 години по-късно! Браво на Коцето, невероятен проект, но включването на Деси Слава е изключително чувствено и уникално! Браво!”, “Ей, машина за хитове сте! Отдавна не бях настръхвала от песен... и сълзи ми тръгнаха... невероятна е и браво, за целия проект!”

Автор на музиката и аранжимента е Diamond Beat Production, а чувственият текст е на Анастасия Мавродиева. Александър Моллов е сценарист и режисьор на видеоклипа “Аз бях тук” и неговата идея е да отправи послание към зрителите да бъдат разумни на пътя и да не се качват зад волана, употребили алкохол, защото това води до непоправими последици.

КАТЕГОРИИ