“Moro mou” оглави “Планета Топ 20”

“Moro mou” оглави “Планета Топ 20”

Февруари донесе на Галена много незабравими емоции и по-специално датата 17-ти, защото тогава се роди синът й Александър, а клипът “Moro mou” направи официална премиера в PlanetaOfficial. Лентата веднага се открои, влезе неусетно в сърцата на меломаните и превзе с лекота върховете на музикалните класации. Именно “Moro mou” е новият лидер във февруарското издание на “Планета Топ 20”. Още четири песни от музикалния репертоар на Галена са намерили място в месечната класация на телевизия “Планета”.

Зрителите отличиха “Мина ми”, “#МамаУраган”, “С друг ме бъркаш” на Фики ft. Галена и “Пей, сърце” на Галена и Цветелина ft. Азис. Последната песен за пореден месец затвърждава рекордното си присъствие в “Планета Топ 20”.   
В челната тройка продължава да бъде и безспорният хит на Анелия “Дай ми още”, който е на второ място. Музикалното присъствие на изпълнителката е подкрепено с още две песни - триото “Колеги” с DJ Живко Микс и Илиян и самостоятелната “Гот ми е”. 

Хитовата мелодия “И на всички като тебе” на Деси Слава бе възнаградена с трета позиция. Певицата се отчете с още две заглавия в “Планета Топ 20” - “И това ще преживея” и “В друг живот”.
Най-новият клип на Яница ft. Галин, “Няма да ме купиш”, е на четвърто място.

Петата позиция е за “Почти перфектен” на Емануела, последван от “Царя на купона” на Галин ft. Преслава. Следващите две места са запазени за “Ня`а проблем” на Теди Александрова ft. Азис и “Незабравима” на Емануела ft. Мария Цветкова.
Пълната класация “Планета Топ 20” за февруари 2017 вече може да видите в PlanetaOfficial в YouTubе, както и в програмите на телевизия “Планета” и “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ