Морска фиеста за Преслава

Морска фиеста за Преслава

Лятото е в разгара си, а на волята за слънце и море, не може да устои и Преслава. Работният календар на певицата е запълнен с участия в цялата страна, но най-често през юли може да я аплодирате на живо в клубовете по Черноморието. Това е повод звездата на телевизия “Планета“ да съчетае сценичните си изяви с възможността за релакс на плажа със своето семейство. Тази седмица отново носи морска фиеста за Преслава – музикалният маратон за изпълнителката стартира тази вечер от Царево, а утре – тя ще пее в Приморско и Китен. В петък вечер певицата ще бъде в курорта Слънчев бряг, за една незабравима поп-фолк вечер с почитателите си там. 17 юли предлага нова порция хубава музика с Преслава, отново в Китен и Приморско.

За изпълнителката срещите с публиката са нещо много специално и зареждащо. Тя често споделя кадри от участията си в своя Instagram профил, защото както сама казва:

“Знам, че не са от най-лайкваните снимки, но на мен са ми едни от най-любимите - срещите ми с вас! Емоция, която е уловена на мига и не може да се получи с позиране. Благодаря ви за тези моменти!“

Феновете пък благодарят на Преслава за хилядите красиви песни, които е изпяла за тях и за това, че винаги успява да уцели предпочитанията им. През 2021-ва звездата заложи на самостоятелния сингъл “В твоето легло“ и на дуета с Лидия “Горчиви истини“, както и на красивата фолклорна мелодия, съвместен проект със сестра й Ивелина Колева – “Моме Невено“ и отново грабна сърцата на публиката.

КАТЕГОРИИ