Морска премиера за “Нула време” на Милко Калайджиев

Морска премиера за “Нула време” на Милко Калайджиев

Милко Калайджиев вече е край морския бряг, където посрещна премиерата на своя най-нов видеколип със заглавие “Нула време”. Меломаните могат да гледат лентата в официалния YouTube-канал – PlanetaOfficial, а от 19.00 часа и 21.00 часа – и в програмите на “Планета” ТВ и “Планета HD”. Музиката и аранжиментът са на Илия Атанасов - Пуше, текстът – на Лора Димитрова, а режисьор на лентата е Тенчо Янчев.

Още тази вечер Милко Калайджиев ще представи “Нула време” на живо по време на своята изява в Приморско, утре вечер е премиерата в Китен, а в петък – в Созопол. В събота вечер певецът е гост на “Забраненото шоу на Рачков” в Бургас, където също ще изпее “Нула време”.

Видеоклипът е заснет на летище “Бохот” край Плевен, а идеята точно там да се развие сюжета е на собственика на базата, Антон Георгиев:

“С Милко Калайджиев се познаваме от доста време и затова му дадох идеята да снима новото си видео на летище “Бохот” – казва пилотът Антон Георгиев – Заедно дори летяхме, за да му покажа България от високо.”


Историята на клипа е доста интересна и заплетена, защото в нея има и любов, и спомени, и екшън, и хепиенд. Роли във видеото имат и синовете на Милко Калайджиев, близнаците Алекс и Антонио. Певецът пък разкри, че съпругата му Маргарита първа е чула песента и много й харесва.

 

КАТЕГОРИИ