Музикален маратон с Джордан

Музикален маратон с Джордан

Тази седмица програмата на Джордан е доста пъстра и натоварена. Певецът предприема истински музикален маратон, който започва от София и завършва в Хамбург. Това лято бе изпълнено с много клубни участия за Джордан и от това той не може да не е щастлив. За радост на меломаните и през есента продължават срещите му с тях. Само тази седмица клубните партита със специалното участие на Джордан са цели пет. Утре вечер той има две изяви в столични нощни клубове. В четвъртък пътува до Варна за среща със своите фенове, а в петък ще пее в Пловдив.
2
Съботната вечер обаче е запазена за всички почитатели на поп-фолка в Германия. Джордан пътува до Хамбург за един специален концерт, на който ще представи най-актуалните си хитове. Последният от тях е със заглавие “К’ъв съм як” и направи своята лятна премиера в ефира на телевизия “Планета” и Planeta 4K. За видеоклипа зрителите са категорични:

“Джордан знае как се правят хитовете… Определено изкърти лятото с тая песен. Голяма хитачка… Брутална песен. Не спирам да я слушам… Любимият ми певец. Няма слабо, всяка песен е пореден хит… Джордан, българската сцена е малка за теб. Ти заслужаваш да си на върха. No 1 cи. Браво!”

Със сигурност и в Германия българите много ще се изкефят на “К’ъв съм як”, защото Джордан знае как да направи купона як.

КАТЕГОРИИ