Музикална компания “Пайнер” събра хитове от годините в “Retro Hits”

Музикална компания “Пайнер” събра хитове от годините в “Retro Hits”

Най-новата музикална компилация на музикална компания “Пайнер” е вече на пазара. Тя събира 15 от най-добрите песни, превърнали се в хитове през годините. “Лъжа е” е една от най-емблематичните песни на Преслава и заслужено е първа песен в “Retro Hits”.
“Грешни мисли” на Джена и “Пиян” на Борис Дали ще радват меломаните, които се докоснат до компилацията. Една от любимите песни на Анелия – “Единствен ти”, попада в сборния албум.
Глория, която на 9 май стартира своето USA Tour 2014, е включена с баладата си “Присъда”. “Утешителна награда” на Галена, “Неблагодарен” в изпълнение на Андреа и “Губя те бавно” на Гергана също са част от новата компилация.
Райна присъства с две песни – “Ти ме лъжеш най-добре” и дуета си с Константин “Тежка диагноза”. Есил Дюран и Емилия са включени  съответно с “Как искам” и “Мъж да си”.
Обявената за златен хит на десетилетието песен на Ивана “Шампанско и сълзи” също е един от 15-те хита, включени в “Retro Hits”. Емблематичната “Бедни и богати” в изпълнение на Тони Дачева попада в компилацията. Безспорният хит на Милко Калайджиев от 2009 година “За да те забравя” отново ще зарадва феновете на поп-фолка в “Retro Hits”.

КАТЕГОРИИ