Музикална среща с Преслава в Лондон

Музикална среща с Преслава в Лондон

Преслава вече е в трепетно очакване на музикалната среща със своите почитатели в Лондон, където тя е специален гост на 16 януари. Независимо, че това е поредния концерт на звездата на телевизия “Планета” в английската столица, тя е нетърпелива, защото всеки път емоцията е различна и неповторима. Домакин на събитието е българския ресторант Unikat-2.
Факт е, че работният график на певицата е доста наситен, но за нея на първо място е дъщеря й Паола. Засега тя успешно съчетава ролята си на млада майка и своите клубни участия.

2018-та година за Преслава ще остане като една от най-важните и специални в нейния живот, защото на 14 септември, Кръстовден, се роди дъщеря й. Изпълнителката успя да прибави и три нови заглавия в своя репертоар. През февруари Преслава представи видеоклипа “Обратно в играта”, през април атакува музикалните класации със своя дует със сръбската звезда Dragan Kojić-Keba, “Bogovi zemljom hode”. През септември певицата зарадва своите почитатели с безспорния хит “Да гори в любов”. Преслава пя и на концерта “17 години телевизия “Планета”, а феновете я посрещнаха с бурни аплодисменти и много любов.

КАТЕГОРИИ