Музикалните дебюти през 2021 г. в Top 5 PlanetaOfficial

Музикалните дебюти през 2021 г. в Top 5 PlanetaOfficial

На финала сме на една музикална година. 2021 г. ще запомним с хубави песни, красиви видеоклипове и много млади изпълнители, направили своя дебют в ефира на телевизия Planeta 4K и “Планета”. Точно дебютните солови клипове са в центъра на новото издание на класацията Top 5 PlanetaOfficial. Критерият е гледаемостта на видеата в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial.
Първата позиция сред дебютантите е за Биляниш и видеото на песента “Няма те, няма”. След нея се нарежда Антонио с “Идвам да те взема”, а третата позиция е за Еви Аспарухов и “Ангел мой”.
2
Зрителите на Planeta 4K видяха и чуха за първи път Палома в дует с Анелия, но за класацията сме се спрели на първия й солов видеоклип – “Здравей”, поставен в Топ 5 под номер 4. Финалът на чарта е за дебюта на Тина и песента “Шамар”. Само преди дни певицата ни зарадва и с още една своя песен, този път с участието на Теди Александрова, но за нея ще си говорим през новата 2022 година.
Top 5 PlanetaOfficial с най-гледаните дебютни видеоклипове на млади изпълнители през 2021 г. гледайте в PlanetaTV Official – YouTube, както и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ