Музикалните стрийминг-платформи – хит във време на изолация

Музикалните стрийминг-платформи – хит във време на изолация

В дните, когато все повече хора у нас и по света са в социална изолация и стоят вкъщи, заради пандемията Covid-19, музиката е тази, която носи настроение и повдига духа им. Музикална компания “Пайнер” също се присъединява към призива: “Остани вкъщи – спаси живот!” и предлага най-интересните заглавия от своя каталог в популярните стрийминг-платформи. Една от тях е Spotify, а в нея, през официалния ни профил @planetaofficial, слушателите могат да слушат вкъщи класацията на хитовете Payner Top 20.

В последния мартенски ден зрителите на телевизия “Планета” ще видят и представителната извадка от тази класация, а именно Топ 5 Spotify – PlanetaOfficial. В нея лидерското място за поредна седмица е отредено на Галена и Mile Kitic с техния хит “Добре ли си”.

Веднага след тях се нарежда актуалния хит на Джулия – “Чужда”, а на 3-та позиция е “Пиян” на Преслава. В чарта на 4-то и 5-то място, слушателите са поставили два дуета – “Ламборгини” на Галена и Фики, и “Бензин” – на Емануела и Ариа.

По традиция, в телевизионната класация, представяме и хит, който се радва на слушателски интерес и тази седмица това е “Аз съм Дяволът” в изпълнение на Анелия ft. Галин. Новото ни предложение също е добре прието от меломаните и това е лайв-версията на “С тебе ми е най-най-сладко”, представена от Илиян.

КАТЕГОРИИ