Музиканти се обединяват в подкрепа на семейството на свой колега

Музиканти се обединяват в подкрепа на семейството на свой колега

10 от изпълнителите на музикална компания “Пайнер“ се обединяват в подкрепа на своя колега и приятел Деян Митев. Неговото семейство има нужда от средства, за да продължи лечението на малкия Александър. Той е първи близнак и е с диагноза детска церебрална парализа /ДЦП/ спастична квадрипареза. След непрестанно търсене на различни алтернативи, Алекс започна лечение в рехабилитационен център в Истанбул. Резултатът е видим и напредъкът е огромен, а лекарите дават надежда, че Алекс ще проходи. Предстоят още доста посещения в клиниката, а сумата, която е необходима, е непосилна за семейството. За набиране на допълнителни средства за лечението, се организира благотворителен концерт в Сливен на 10 октомври.

“Скъпи приятели, поради големия интерес, ще направим два концерта на 10 октомври, сряда от 17 и от 19 ч. в спортната зала на гр. Сливен. Очакваме Ви, за да помогнем на малкия Алекс!“, написа Нелина, която е един  от участниците в събитието.

На сцената на зала “Васил Левски“ в Сливен ще пеят още Здравко Мандаджиев, Пепи Христозова, Ивелина Колева, Славка Калчева, Тони Дачева, Галин, Айшенур и сестри Диневи.

КАТЕГОРИИ