Музиката изпълва живота на Таня Маринова

Музиката изпълва живота на Таня Маринова

Таня Маринова е млад изпълнител, но има много голям опит зад гърба си, защото пее от 12-годишна. В “Пайнер” има пет проекта, а последният е с Милко Калайджиев и носи купонджийското заглавие “Бум, шака-лака”. Всъщност това е първото весело парче от тази поредица. Идеята за “Бум, шака-лака” е на изпълнителя, защото в предишните песни той е виждал само сериозната Таня и типично в свой стил се е опитал да я разчупи и развесели. Той е убеден, че тези вибрации се предават и на публиката, която обича положителните емоции. Феновете веднага оцениха парчето по достойнство, но не успяха да му се насладят в клубовете, защото “Бум, шака-лака” излезе малко преди извънредната ситуация в страната.

Таня Маринова споделя, че спазва карантината и социалната изолация. За нея като човек на изкуството, който е свикнал с динамика, пътувания, много срещи, концерти, е много трудно да си остане вкъщи, но намира утеха в музиката:

“Слушам хубава музика, уча песни... Поне музиката “дава цвят” на сивото ми ежедневие”, откровена е изпълнителката пред www.planeta.tv.

Днес зрителите могат да разберат, кои са любимите хитове на Таня Маринова. Нейната плейлиста ще се излъчи в ефира на “Планета” ТВ от 11.05 часа и 20.05 часа, а от 13.05 часа и 22.05 часа по “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ