НДК се превърна в истински остров на любовта и музиката

НДК се превърна в истински остров на любовта и музиката

За поредна година Веселин Маринов успя да препълни най-престижната концертна зала в България, тази в НДК – София. Концертът “Островът на любовта” представи песни от едноименния нов албум, както и вечни шлагери на певеца. Да се насладят на прекрасните мелодии бяха дошли много колеги, почитатели и приятели на Веселин Маринов. В залата бяха и авторите на неговите песни, сред които Тончо Русев, Евтим Евтимов, Мариета Ангелова, Александър Петров, Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов и др.
За начало на спектакъла Веселин Маринов избра песента “Днес ще ми върви”, с което даде позитивен тон на цялото шоу. Танцьорите от балетите “Модел” и “Ню екс” също допринесоха за романтичната вълна, властваща на сцената.
11 бяха новите песни от албума “Островът на любовта”, представени от Веселин Маринов в новия му концерт. С “Идвай, мое лято” и “Лятна жълта рокля” той пренесе публиката в любимия си сезон, за който казва, че:

“Косата става по-светла, кожата на лицето – по-тъмна, а роклите на дамите – все по-къси”.

Съвсем в духа на актуалния сезон Веселин Маринов представи и своя версия на песента “Сняг”, любима негова мелодия от репертоара на Филип Киркоров. Не бе подмината и темата за любовта, а това се случи с песните – “На една целувка разстояние”, “За някой да живееш”, “Глътка лудост” и “Любов на прага на сърцето”. Веселин Маринов не пропусна да ни върне и в романтиката на детството с песента “Под старата асма”, а на видеостените показа снимки от своя живот.
Публиката буквално избухна на големите хитове “Още един хубав ден” и “Хубава жена”, но истинската кулминация по традиция бе песента “За теб, Българийо”.
По традиция телевизия “Планета” и “Планета HD” ще подарят концерта “Островът на любовта” на своите зрители за Коледните и Новогодишни празници.

снимки: Генерална репетиция на спектакъла “Островът на любовта”

КАТЕГОРИИ