На 3 март със звездите на “Планета Фолк”

На 3 март със звездите на “Планета Фолк”

За Националния празник на България - 3 март любими изпълнители на български народни песни гостуват в различни кътчета на страната ни. Красиви мелодии ще огласят площади с Празнични концерти. Велики Преслав, обл. Шумен, посреща Райна с най-големите хитове в нейния репертоар. Певицата съвсем скоро ще представи поредния си албум с български фолклор, озаглавен “За моята майка” и точно сега ще представи някои от песните, включени в него.
2
В Горна Оряховица на Централния площад на 3 март ще пеят Мария и Магдалена Филатови. Те ще пренесат магията на Македонската песен в сърцето на Северна България. На Националния ни празник във Велинград ще гостуват дуетът Калина и Невена, както и Янко Неделчев. Те ще представят песните си пред посетителите на два СПА-хотела.
4
С празничен концерт на 3 чарт в Септември ще се изявят и момичетата от Трио Сопрано. В края на февруари Петя Вардева, Биляна Андрончева и Габриела Пеева се събраха на “неделен брънч”, за да отпразнуват 13-тата годишнина от създаването на формацията. Изненадата бе специалната торта със… спанак и шоколад – страшно вкусна, по думите на трите грации, които вярват, че такава ще бъде и предстоящата им година – различна, но много добра…
3

КАТЕГОРИИ