На Лазаровден и Цветница в “Приказките”

На Лазаровден и Цветница в “Приказките”

Само след няколко дни посрещаме два прекрасни пролетни празника – Лазаровден и Цветница. С тях идва и пролетта, и усмивките, и топлото време. Двата празника Лазаровден и Цветница винаги вървят „ръка за ръка“ в съботата и неделята, точно една седмица преди Великден. Традицията повелява празниците у нас да се посрещат с добро настроение и хубава музика. От традициите няма да отстъпят и тази година в Комплекс “Приказките” край Харманли. На 8 април специални гости там ще бъдат Надя Казакова и Милко Калайджиев.

Всички гости, които на Лазаровден вечерта изберат да посрещнат Цветница в Комплекс “Приказките” ще бъдат очаровани от разнообразната музикална програма, която звездите на телевизия “Планета” и “Планета Фолк” са подготвили за тях. След прекъсване от няколко години Надя Казакова отново избра да работи заедно с музикална компания “Пайнер” и от това сътрудничество вече се появиха две прекрасни песни с видеоклипове, които се излъчват по “Планета Фолк”.
Милко Калайджиев пък отдавна е запазена марка за поп-фолка, а неговите хитове са толкова много, че трудно биха били изброени. На Цветница имен ден има и съпругата му Маргарита, така че певецът ще пее не само за гостите в “Приказките”, но и за своята спътница в живота и любовта.
Изберете “Приказките” на Лазаровден и Цветница и ще получите един невероятен празник, изпъстрен с хубава музика.

КАТЕГОРИИ