“На червения килим” с премиера тази вечер

“На червения килим” с премиера тази вечер

Една дългоочаквана премиера ще зарадва зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD” в петъчната вечер. Точно в 19:00 звездите на музикалната медия ще минат по червения килим, за да споделят своите вълнения и очаквания за 14-те Годишни музикални награди-2015. Водещата на “Звездно” – Петя Костуркова и мениджърът на трите канала с марката “Планета” – д-р Хари Янакиев бяха първите, които посрещнаха гостите на церемонията в Зала EFE на хотел “Маринела” – София.
Те се постараха да разчупят сериозния тон и да внесат шеговито настроение, което доминираше по време на целия спектакъл. Кой първи се появи на червения килим, кой бе в най-забавен и кой бе в най-голяма компания – ще научите само след часове. Звездите няма да пропуснат да се похвалят с тоалетите си в тази празнична за тях вечер, както и да благодарят на всеки един, допринесъл за успехите им през 2015.
Тези от Вас, които пропуснат премиерата от 19:00 часа по “Планета” могат да гледат “На червения килим” и от 21:00 часа по “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ