“На пързалката” с Яница – лятото е още тук

“На пързалката” с Яница – лятото е още тук

Нищо че вече е септември лятното настроение все още владее сърцата ни. Много лятно настроение и усещане за купон ни носи и новата песен на Яница – “На пързалката”. Видеоклипът направи своята премиера в YouTube канала на изпълнителката – Yanitsa, както и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.
“На пързалката” е с автори на музиката: Giorgos Kalogerakos и Diamond Beat Production, а текстът е написан от Петя Радева и Diamond Beat Production. Режисьор на атрактивния видеоклип е Иван Димитров – Torex.
Яница анонсира премиерата с цитата от текста на песента и предизвика феновете:

“Колко съм добричка ли ме тестваш? Дяволите в мене май намесваш…”

2
И те, меломаните, не закъсняха с оценките си за песента и видеоклипа, както и за новата визия на своята любима изпълнителка:

“Изящна! Каквото и да кажа ще е малко, но винаги правиш нещата по най-удивителният и неповторим начин! Ти си пример за всичко. Обичам те, мое съвършенство!... Ах, тези крака… Господи, бъди милостив… Неповторима… Отново взриви всичко живо с Хит, изпипан до най-малкия детайл, до Съвършенство. Постоянно я слушам, стана ми любима от първата секунда… Яница няма грешка! Винаги гърми… Яница ты превосходна… Преслав си има най-секси майката в България… Яница има страхотна фигура - клипът е убийствен, песента е брутална…”

Още утре Яница ще представи на живо “На пързалката” на празничен концерт в област Търговище, а на 7 септември – и в Симитли, където ще радва с песните си публиката.

 

КАТЕГОРИИ