На снимачната площадка на “Истинска жена”

На снимачната площадка на “Истинска жена”

Какво се случи зад кадър по време на снимките на “Истинска жена” разкриха трите главни действащи лица в едно интервю на журналиста Емил Дилчев. Ави Бенеди сподели, че “Истинска жена” е негова песен, написана преди десет години в Израел. Към днешна дата е решил да я възроди за нов живот и за целта е поканил Мария и Гъмзата.

“Мисля, че се получи доста добър проект и се надявам да е много успешен. Аз обичам България, сега имам много приятели тук. Мога да творя моята музика и да покажа на моите приятели и фенове, какво правя. Това за мен е най-важното. Искам аз самият да съм щастлив и да правя хората щастливи с музиката си”.

Относно триото Мария пък сподели:

“Тази година стават 16 години, откакто съм в музикална компания “Пайнер” и за първи път съм на гости. Някой друг се е погрижил да направи песента и аз съм поканена да се включа в записите и снимките на клипа”.

Не липсваха и въпроси за нейната дъщеря, дали не би я насочила към музиката. Мария призна, че е от родителите, които биха оставили децата сами да преценят с какво да се занимават. Но не скри, че дъщеря й има талант, на който и учителите са посочили, че може да се обърне сериозно внимание. Марая рисува много хубаво.
За своето участие в проекта Гъмзата с усмивка коментира:

“Аз импровизирах някакви балкански хип-хоп, хоп-троп рага в мой стил и така се получи тази симбиоза. И разбира се, Мария дойде като черешката на тортата”.

КАТЕГОРИИ