Над 20 000 видяха “Гледай ме на снимка“ час след премиерата

Над 20 000 видяха “Гледай ме на снимка“ час след премиерата

Над 20 000 преглеждания само за час след появата си предизвика новото видео на Емануела - “Гледай ме на снимка“. Лентата получи премиера днес в официалния YouTube канал на телевизия “Планета“ - PlanetaOfficial и буквално даде заявка да се превърне в едно от най-слушаните заглавия тази пролет. Ето и първите впечатления на меломаните, които те изказват в своите коментари:

“Само като прочета Емануела и ми става ясно, че ще е хит! Отново ще гърми по дискотеките цяло лято и по баловете“, “Кралица! Безспорно ще е един от хитовете на 2018!”, “Клип на световно ниво!!! Мачкай, мамиииииии!!!!! Обожавам теее!!!”, “Клипът е много интересен, а песента е страхотна! Браво, Еми!“

Модерен ритъм, провокативен текст и оригинално видео отличават този проект, а Емануела не изневерява на себе си, доверявайки се на водещи имена в бранша. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а текстът – на Петя Радева. Видеоклипът пък е създаден от оператора Георги Марков и режисьора Станислав Христов. По време на снимките на “Гледай ме на снимка“ Емануела засне и нова фотосесия с фотографа Георги Малев, а кадри от нея вече може да видите в www.planeta.tv. Прави впечатление и атрактивната визия на Емануела, която и този път провокира многобройни комплименти. Певицата демонстрира перфектна форма, а по своя стайлинг за този проект тя работи с Ива Атанасова, Цецо Андреев /грим/ и Венелин Кондаков /коса/.

КАТЕГОРИИ