Над 200 000 прегледаха “Луда жена“ на Джордан за уикенд

Над 200 000 прегледаха “Луда жена“ на Джордан за уикенд

Джордан отново доказа, че е сред изпълнителите, които винаги успяват да провокират интереса на зрителите. Появата на нов музикален проект на певеца винаги е посрещана с голямо очакване и вълнение сред меломаните. Поредното доказателство за това е най-новия сингъл на изпълнителя – “Луда жена”, който бе представен в навечерието на уикенда. Само за броени часове лентата събра над 200 000 гледаемост в Planeta Official, а многобройни бяха и положителните отзиви за проекта:

“Това момче няма нито една слаба песен! Не знам как го прави, но да не спира“, “Страхотен нов, избухващ проект! Не се и съмнявах, че Джордан като изкара нова песен няма да е мега яка. Успех, Джордан!“, “Ще гърми по дискотеките със сигурност! Хит“, “Джордан липсваше! Брутална песен! Браво!“, пишат феновете на поп-фолка.


“Луда жена“ е по музика на самия Джордан и композитора Деян Асенов, който от своя страна създава и аранжимента на песента. За текста изпълнителят на “Пайнер“ се доверява на своята колежка Теди Александрова, както още на Александър Попов и Петър Петров. Видеоклипът също привлече зрителите на Planeta 4K. Той е дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Радослав Георгиев. Джордан отправя специални благодарности на всички, взели участие в създаването на този проект, както и на VIP добавка за подкрепата “Луда жена“ да изглежда по този начин.

Фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ