Над 30 000 видяха “Да гори в любов“ за час

Над 30 000 видяха “Да гори в любов“ за час

Голямата изненада в днешния ден е премиерата на нов видеоклип на Преслава. Певицата представи “Да гори в любов“ в PlanetaOfficial в YouTube само две седмици след като стана майка. Интересът към проекта е завиден още в първите минути на неговата поява и за по-малко от час той бе гледан от 30 000 зрители.

“Песента е хит и това не подлежи на коментар - пишат потребителите в YouTube и допълват - Тази жена неслучайно ми е любимата певица. Красота, глас, стил в едно; Точно такава песен чаках от много отдавна... Това е поп фолк, това е старата Преслава; Много якоо! Преслава се завърна ударно!; Преси е много красива. Успех на парчето, добра поп-фолк песен е. Има заявка да бъде хита на есента”, четем в първите отзиви на публиката.

За музиката и аранжиментът на “Да гори в любов“ Преслава се довери на Даниел Ганев, а за текста – на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева. Режисьор на красивото видео е Людмил Иларионов – Люси, а кадрите са реализирани в Лайтхаус Голф & Спа Ризорт. За визията на Преслава пък се погрижиха Стоян Апостолов /стил/, Цецо Андреев /грим/ и Момчил Спасов /коса/. По време на снимките на клипа Преслава засне и оригинална фотосесия с фотографа Теди Грозданов.

КАТЕГОРИИ