Над 37 000 подкрепиха Емануела

Над 37 000 подкрепиха Емануела

Емануела е любимка не само на меломаните, но и на зрителите, които следят отблизо новия сезон на “VIP Brother”. Това стана ясно след изненадващото решение на Големия брат именно те да определят финалния списък с номинираните за тази седмица. Само за 15 минути звездата на телевизия “Планета” събра 37 хиляди лайка, с което бе спасена от номинации. Тя регистрира най-високия зрителски вот на вечерта, от което можем да заключим, че е фаворит на публиката и се радва на страхотна подкрепа.

“Бравоооооооооо Еми, разбиии гии!”, “Съкровището е съхранено”, “Тя трябва да спечели”, “Предайте й, че има хора от Дания, които я подкрепят”, коментират в социалната мрежа феновете минути след новината, че Емануела е спасена.

Певицата продължава своя път към финала, а паралелно с това и своите изяви в клубовете. Музикалната програма на Емануела е все така натоварена, защото тя е сред най-хитовите имена в музикална компания “Пайнер”. До края на седмицата тя ще пее в Търговище и София, а на 22 ноември ще бъде част от звездите, с които телевизия “Планета” ще отпразнува тържествено своя 15 рожден ден в зала “Арена Армеец” - София.

КАТЕГОРИИ