Надя Казакова с песен за България

Надя Казакова с песен за България

“Земя свещена” е най-новата песен в репертоара на Надя Казакова, която тя ни представи с оригинален видеоклип. Премиерата бе в YouTube канала - Planeta Folk Official, както и в програмата на телевизия Planeta Folk HD. Музиката на песента е написана от самата певица, текстът е на Вили Русева, а за аранжимента Надя Казакова се довери на Виктор Йорданов – Кардама. Режисьор на видеоклипа е Ивайло Спасов.

“Клипът не само, че представя красотата на българските традиции, но и обединява хората около общата ни културна идентичност. Надя Казакова с нейната изключителна интерпретация и емоционален вокал успя да докосне сърцата на всички нас, а пейзажите и местата, които се показват в клипа, добавят допълнителна стойност и автентичност. Нека продължим да съхраняваме и популяризираме нашето богатство от фолклор и културно наследство!”, написа режисьорът на видеоклипа.

2

“Прекрасна песен и брилянтно изпълнение… Красиво като в приказка… Песен, разплакваща и емигрантите… Много силен текст… ” – около този извод се групират мненията на почитателите на българския фолклор.

Надя Казакова е окрилена след победата си в телевизионното шоу “Пееш или лъжеш” и вече гледа към нови музикални проекти. В Новогодишната нощ ще я гледаме освен в ефира на телевизия Planeta Folk HD и в празничната програма на Нова ТВ. А всички, които изберат да посрещнат 2025 година в Комплекс “Приказките” край Харманли ще могат да се насладят на песните и гласа й на живо. В най-магичната нощ в годината Надя Казакова е специален гост в “Приказките” и с песните си ще радва всички гости на комплекса. Така Новата 2025 година ще започне много вълнуващо за нея.

КАТЕГОРИИ