Надя Стоева празнува юбилей

Надя Стоева празнува юбилей

Надя Стоева, солистката на оркестър “Канарите”, на 12 март чества кръгъл юбилей. Това е поводът тя да ни гостува в рубриката “Край огнището” в новия брой на предаването “Бащино огнище”. С певицата се срещаме в столичен бутик, където избира тоалет за своя празник.

“Искам да споделя с Вас един от най-хубавите си празници, моят 50-ти рожден ден. Вълнението ми е огромно, радостта също, защото това е един достоен юбилей и повод човек сам да си направи равносметка. Отговорността е голяма, тъй като аз съм публична личност и хората през годините са следели, не само нашето творчество, но и нашия личен живот.”


Надя Стоева припомня, че винаги е обичала музиката, че като малка е свирила на акордеон, пяла е в хор “Бодра смяна”, но най-голямото щастие, което не си е и представяла, че може да й се случи, е нейната среща с Атанас Стоев.

“Благодаря на съдбата, че станах част, вече 27 години, от живота на най-обичания и популярен оркестър, “Канарите”. Днес на своя 50-годишен юбилей най-много се гордея и се радвам, че имам един незаменим съпруг, прекрасен син Атанас, внук Наско и разбираа се, една очарователна и талантлива снаха, Джена”, казва още Надя Стоева.

По случай рождения ден на певицата в официалния канал PlanetaTV Official премиера направи музикалния филм “Да можеш да обичаш”, посветен на нея.
Музикална компания “Пайнер”, “Планета” ТВ и “Планета Фолк” ТВ честитят юбилея на Надя Стоева с пожелание за семейно щастие, хармония и творческо дълголетие!

КАТЕГОРИИ