Най-горещите албуми в Spotify и Top 5 PlanetaOfficial

Най-горещите албуми в Spotify и Top 5 PlanetaOfficial

В средата на лятото меломаните с нетърпение очакват появата на традиционния сборен албум от “Пайнер” – Payner Summer Hits - 2021. Няма да ги разочароваме и ще обявим, че появата му вече е факт и той може да бъде открит в търговската мрежа в цялата страна. Тази седмица обаче ще ви представим най-слушаните албуми на “Пайнер” в популярната стрийминг-платформа Spotify. Топ 5 PlanetaOfficial спира вниманието си на 5-те албума, поставени от слушателите на лидерските места. Първото място е за компилацията от пролетта “Пайнер хит сезони – Пролет 2021”, събрала 18 актуални хита, които често могат да бъдат засечени и в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K.
Последният албум, представен на музикалния пазар от “Пайнер” е на Теди Александрова и е озаглавен “Сърце мое”. Точно той е поставен под Номер 2 в Топ 5 PlanetaOfficial. В него са включени 14 песни, а 10 от тях изпълнителката си партнира със свое колеги, сред които Емрах, Илиян, Галин, Борис Дали, Азис, DJ-ите Живко Микс и Нед, както и със Сашо Роман, Амет, Наси и Аднан Бийтс.

Третото, четвъртото и петото място в Топ 5 PlanetaOfficial на най-слушаните албуми в Spotify, в началото на юли 2021 г. е съответно за самостоятелните проекти на Преслава – “Да гори в любов”, на Анелия – “Дай ми още” и на Галена – “Кой”. Песните от тях също са много актуални и често звучат в нощните клубове в цялата страна.
Гледайте класацията Топ 5 PlanetaOfficial в официалния ни YouTube канал - PlanetaTV Official, както и в програмата на телевизия “Планета / Planeta HD”, а също и по телевизия Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ