Най-харесваните дуетни хитове на “Пайнер” през 2020 г. в Тор 5 PlanetaOfficial

Най-харесваните дуетни хитове на “Пайнер” през 2020 г. в Тор 5 PlanetaOfficial

Новата седмица носи на зрителите на телевизионните канали Planeta 4K и Планета/ Планета HD нова порция музикални емоции. Този път решихме да ги изненадаме с подреждането на хитовете сред дуетните песни, които музикална компания “Пайнер” представи през 2020 година. В Топ 5 PlanetaOfficial ви представяме как поп-фолк почитателите са подредили тези заглавия. За критерий ни послужи интересът към видеоклиповете в YouTube-канала – PlanetaOfficial.
Първото място сред дуетните заглавия е за тоталния анти-пандемичен видеоклип “И това ще отмине” на Денис Теофиков и Малката. Песента се появи в разгара на първия локдаун през март и много бързо се превърна в хит. Двамата изпълнители решиха да продължат темата и в следващото си дуетно парче “Локдаун”, което също получи одобрение от феновете им.

Отново Денис Теофиков е “замесен” и в успеха на “Милион” – дуетът с Анелия, който заема второто място в класацията за 2020 година. Видеоклипът на песента направи своята премиера точно преди 6 месеца и вече се радва на повече от 10 милиона преглеждания в YouTube. Следва “Просто секс” – дуетът на Галин и Диона. За него меломаните написаха: “Мега яко парче…” и определено дадоха висока оценка на артистичните качества на двамата изпълнители.

Теди Александрова и Емрах с видеото и песента “Сърце мое” също са в Топ 5 на най-популярните дуетни проекти на “Пайнер” през 2020 година. Двамата изпълнители бяха първи и в специален live-концерт, който се излъчи от София за българската общност в Чикаго. Съвсем закономерно поводът бе Деня на Св. Валентин и Празника Трифон Зарезан. Първата петица допълват “Минутите”, представени от Цветелина Янева и Александър Робов. Този видеоклип бе и първата премиера в новосъздадения телевизионен канал Planeta 4K през септември.

 

КАТЕГОРИИ