Най-щастливото лято за Цветелина Янева

Най-щастливото лято за Цветелина Янева

Лятото на 2017 година ще бъде най-щастливото за Цветелина Янева. Певицата официално обяви пред www.planeta.tv раждането на своя първороден син. Бебето е родено под знака на зодия Лъв в началото на август, а преди броени дни се състоя тържество (Погача). Според народните традиции Погачата за новороденото се прави на 40-тия ден от раждането му и на празника присъстват най-близките до семейството жени. Този ден играе ролята на орисване, т.е. поканените като добри феи трябва да пожелаят нещо хубаво на бебето, с което предначертават щастлив път в живота на детето.

Цветелина Янева сподели няколко кадъра със своите фенове, от които се вижда, че празникът е издържан в синьо и бяло, като в истинска приказка. Певицата също бе избрала красива синя рокля за този специален ден в живота й. Тя сподели, че почти всеки ден с малкия са на разходка в парка и се радват на последните летни дни. Тя признава, че бебето е много кротко и спокойно, и почти не плаче.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват Цветелина Янева с появата на първородния й син и им пожелават здраве и много щастливи мигове!

КАТЕГОРИИ