Hай-слушаните песни в Spotify, представени в Топ 5 PlanetaOfficial

Hай-слушаните песни в Spotify, представени в Топ 5 PlanetaOfficial

Музикалните стрийминг платформи все повече се налагат в ежедневието на меломаните, а песните с марка “Пайнер” са сред най-предпочитаните. И в началото на септември лятната вълна властва и това, което бе хит през юли и август, продължава да доминира.
Преслава вече обяви датата, когато нейният албум “Да гори в любов” ще се появи на музикалния пазар и това е 9 септември, а в същото време ”Пиян” заема първото място в Тор 5 PlanetaOfficial – Spotify.

Втората и третата позиция са за Галена с двете актуални песни, без които Лято 2019 нямаше да е същото – “Добре ли си”, дует с Миле Китич и ефектната “Паника”. Отново емблематична мелодия е на 4-то място и това е “Болка моя” на Цветелина Янева, следвана от “Най-боли ме” на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед.

В плейлистата Payner Top 20, в официалния профил PlanetaOfficial в Spotify, феновете ще намерят подреждането на 20-те най-слушани песни на “Пайнер” в началото на септември, а в YouTube, в канала PlanetaTV Official, вече е публикувана класацията ни Тор 5 PlanetaOfficial – Spotify.

 

КАТЕГОРИИ